RTM XL Podcast Aflevering 31, M4H Live on stage

Op 2 september hadden we de kans om een podcast Live met publiek op te nemen. Een aflevering over M4H in M4H tijdens festival MOMO Fabrique en tijdens de Wereldhavendagen. Al jaren zijn er grote plannen voor M4H, met maakbedrijven, kunstenaars, circulaire economie maar ook het toevoegen van duizenden woningen. In deze aflevering praten Stefan Klingens en Arjan Spoormans met 2 deskundige gasten over de toekomst van dit havengebied. Dit zijn Jouke Goslinga (programmamanager) en Walter de Vries (planoloog stadsontwikkeling M4H Rotterdam). En voor iedereen die er niet bij was dus nu hier te luisteren!

Luister via Acast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.