RTM XL Podcast Aflevering 27, Rotterdam Oost

We hebben het vaak over Rotterdam Centrum. Daarom loopt er een serie waarin we eerder al de ontwikkelingen op Zuid, in Noord en in West bespraken. Dit keer gaan we naar het oosten, en bespreken Arjan, Tim en Patrick wat er mogelijk allemaal op stapel staat in Kralingen, Alexander en een beetje Capelle. En dat is best heel veel. Zo is er een visie op komst voor de oostflank met mogelijk wel 30.000 nieuwe woningen. En daar buitenom is er nog meer, met nu al woningbouwprojecten in Prinsenland, rond Alexandrium en Nieuw Kralingen. Alexander is het grootste deelgebied van Rotterdam met 96.000 inwoners. Wanneer gaat dit over de 100.000 heen? Luister nu voor meer!

Shownotes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.