RTM XL Podcast Aflevering 25, Nanne de Ru

Dit is alweer de 25e Podcast van RTM XL. We gaan in gesprek met architect (Powerhouse Company) en ontwikkelaar (RED Company) Nanne de Ru. Hij is betrokken bij Rise, Baantoren, Codrico, het VN kantoor in de Rijnhaven en de verbouwing van de centrale bibliotheek. En daarnaast ook verschillende andere torens in Nederland. Arjan, Jurian en Tim hebben een spervuur van vragen voor hem. Gaat het er allemaal echt komen en wanneer? En 275m in Rotterdam, kan dat wel? We vragen waarom hij zowel architect als ontwikkelaar is. Wat drijft hem daarin? En uiteraard bespreken we de toekomst van Rotterdam ook buiten zijn eigen projecten.

Shownotes:

Luister de Podcast hieronder, of zoek hem op in jouw favoriete app:

Een gedachte over “RTM XL Podcast Aflevering 25, Nanne de Ru

  1. Als er zo door architecten wordt gedacht over een skybar, dan zijn ze blind voor wat bewoners van Rotterdam graag zouden willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.