RTM XL Podcast aflevering 19, Rotterdam Zuid

Rotterdam Zuid, een deel van de stad groter dan pak hem beet Breda of Tilburg. Een stuk stad met een eigen nationaal programma om de soms grote problemen en achterstanden aan te pakken. Maar ook een stuk stad vol dynamiek, cultuur en ontwikkelingen. En er wordt veel gebouwd, en komende jaren komt er nog veel meer bij. Als losse stad zou Rotterdam Zuid een rappe groeier zijn. Zeker als je bedenkt dat dit allemaal op bestaand stedelijk gebied is, zonder uitbreidingswijken. Zuid is meer dan Katendrecht, Kop van Zuid en een Nieuw Stadion. In deze aflevering nemen we je mee in de ontwikkelingen in dit deel van de stad. Zijn we belangrijke zaken vergeten? Laat het ons weten dan bespreken we het in een volgende aflevering.

Shownotes:

2 gedachten over “RTM XL Podcast aflevering 19, Rotterdam Zuid

  1. Als toekomstige importbewoner van Rotterdam Zuid keek ik enorm uit naar de deze podcast aflevering. Toch kreeg ik enigzins het gevoel dat tweederde van de sprekers de Maas wat vaker moeten over- of ondersteken. Want je kan inmiddels wel erg lekker vegan eten op de Beijerlandselaan bij The Royal Roots Corner en als je zin hebt in een ijsje dat niet bespikkeld is met m&m’s kan je ook bij Ijssalon Noli aan je trekken komen (gelegen op de Groene Hilledijk).

    1. Dank voor je reactie! Ik (Tim) ga proberen voor de volgende opname erheen te gaan want dit stuk zuid is voor mij idd even geleden. En dan kan ik er aan begin van de aflevering op terug komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.