RTM XL Podcast aflevering 38, Verticale Steden

Deze maand komt de podcast live vanaf de expositie Vertical City’s in het Keilepand. We spreken met Folkert van Hagen, architect bij Group A Architecs, en Harm Tilman, schrijver van het boek Rotterdam Wolkenkrabberstad. We spreken over hoe we meer mensen in de stad kunnen laten wonen. Zijn torens daarvoor een optie? En hoe doe je dat als je duurzaamheid als uitgangspunt neemt? En hoe zwaar moet dat wegen? 

We spreken op de expositie ook nog de geestelijk vader van de maquettes Harrie Hoek over hoe hij tot het idee kwam. En we treffen Willem van Genugten. Zijn CarbonLab onderzoekt hoe we zonder CO2-uitstoot kunnen bouwen, dé voorwaarde om het klimaatakkoord van Parijs na te kunnen komen.

Luister via Spotify:

Luister via Acast, of jouw favoriete app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.