RTM XL Podcast aflevering 37, vijandige en vriendelijke buitenruimte

Deze Podcast gaan we in gesprek met Floor van Ditzhuyzen over de buitenruimte in de stad. Floor is architect en oprichter van het bureau De Ontwerpwerkplaats. In 2020 richtte ze aan het begin van de Corona lockdowns het blog Public Space Detective op. Hierin schrijft ze over het belang van de buitenruimte in de stad, en ook hoe vijandig die soms kan zijn voor bepaalde gebruikers die ‘minder wenselijk’ zijn. Hoe zorgen we dat de stad meer een verblijfsplek wordt in plaats van een transitruimte zoals die in de werderopbouw is gemaakt? En uiteraard is er ook weer van alles te melden over actueeltjes, dus luister snel!

Luisteren via Acast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.