RTM XL Podcast Aflevering 35, Het Rotterdam van Arjen van Veelen

Deze maand hebben we Arjen van Veelen te gast. Arjen is schrijver en journalist, en publiceerde eind 2022 het boek ‘Rotterdam, een ode aan inefficiĆ«ntie’. Daarin bekijkt hij de toestand van Nederland met Rotterdam als spiegel en als trotse bewoner van de stad. Met ook een uitgesproken mening over hoogbouw. Verwonderd door de skyline ziet hij eigenlijk ook vooral een staafdiagram van ongelijkheid. Daar denken wij natuurlijk wat genuanceerder over. Reden genoeg om hem uit te nodigen voor de RTM XL Podcast en met hem van gedachten te wisselen over de stad. Je kunt de podcast nu luisteren via jouw favoriete podcast app!

Link: Podcast op Acast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.