RTM XL Podcast Aflevering 30, Gesprek met wethouder Chantal Zeegers

In de alweer 30e RTM XL Podcast gaan Arjan, Jurian en Tim in gesprek met wethouder Klimaat, Bouwen en Wonen: Chantal Zeegers. Een gesprek over hoe we Rotterdam verder kunnen laten groeien, ook in kwaliteit. Wat is de droom van de wethouder voor Rotterdam in 2040? Luister nu!

De opname van de volgende podcast kun je live bijwonen! Op 2 september 2023 om 14u nemen we live met publiek een podcast op over M4H, het Merwe-Vierhavensgebied. Dit is in het kader van MOMO Fabrique en zal plaatsvinden op de Playground in M4H, in ‘Bitter’. Kijk voor meer informatie op hun website en zorg dat je erbij bent! MEER INFO

Luister via Spotify:

Of luister via Acast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.