RTM XL Podcast Aflevering 29, Rotterdam door de ogen van Vincent Taapken

Vincent Taapken is al tientallen jaren actief in Rotterdam als Stadsontwikkelaar. In zijn projecten staat ontmoeten altijd centraal. Projecten moeten stad maken, dat is zijn passie. Wat is zijn blik op Rotterdam en de toekomst van de stad? Arjan, Jurian en Tim praten met Vincent onder anderen over de uitdagingen op het gebied van (auto)-mobiliteit.

Note: De Podcast wordt vanaf deze aflevering niet meer gehost via Soundcloud maar via Acast. Als je gewend bent te luisteren via Soundcloud is dat dus even een verandering. Heb je problemen met luisteren? Of mis je de aflevering op jouw favoriete podcast app? Dan horen we dat uiteraard graag!

Spotify:

Acast:

KLIK HIER om te luisteren via Acast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.