RTM XL Podcast Aflevering 20, Hong Kong, Tokyo en Rotterdam

‘Fan of the show’ Dennis Prooi is op bezoek in de RTM XL Podcast. Vaste luisteraar vanuit Hong Kong waar hij nu 4 jaar woont. Hij is even terug in Rotterdam na te zijn gepromoveerd in de filosofie aan de Hong Kong University of Science and Technology. En vertrekt binnenkort alweer naar Tokyo, een stad die hij ook kent als zijn broekzak. Een mooie gelegenheid om Rotterdam eens in de schaduw te zetten van deze megasteden. Van Tokyo tot Rozenburg, van landingcraft tot Starferry en van Hong Kongse dubbeldekstrams tot de Rotterdamse metro. Luister nu naar deze afwisselende aflevering en word ondergedompeld in stedelijke beleving.

PS Dennis ging ooit liftend van Rotterdam (Hoek van Holland) naar Hong Kong. Samen met zijn reisgenoot Dirk-Jan Laan gaf hij daar eerder dit jaar ook een boek over uit. Meer info daarover: Een filosofie voor het onderweg zijn.

Shownotes:

Luister hier of zoek de podcast op in jouw favoriete podcast app:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.