RTM XL Podcast aflevering 16, Stadsprojecten

Het intensiveren van de stad doe je niet alleen met woningen, kantoren en hotels. Er horen ook investeringen bij in de ruimtelijke kwaliteit, in groen en in bereikbaarheid. Daarom investeert Rotterdam de komende jaren flink in grote stadsprojecten. Daarmee krijgt Rotterdam er geweldige verblijfsplekken bij met veel groen en van hoge kwaliteit, zoals het vergroende Hofplein, groen op de Hofpleinlijn en het park in de Rijnhaven.
In deze Podcast gaan Arjan Spoormans, Jurian Voets en Patrick Bakker in gesprek met Emiel Arends over de 8 stadsprojecten. Emiel was vorig jaar te gast in de RTM XL Podcast over het Rotterdamse hoogbouwbeleid. Hij is stedenbouwkundige bij de dienst Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam. Nu gaan we met hem in gesprek over de vergroening en verblijfskwaliteit van de stad.

Shownotes:

Luister nu naar de podcast via jouw favoriete podcast app. Hier de directe links naar Soundcloud en Spotify:

Een gedachte over “RTM XL Podcast aflevering 16, Stadsprojecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.