RTM XL Podcast aflevering 14, Frankfurt versus Rotterdam

In oktober bezocht RTM XL per trein Frankfurt am Main. Deze hoogbouwstad in centraal Duitsland is naast de wolkenkrabbers (Mainhattan) bekend om het enorme beurscomplex en natuurlijks als financiƫle stad met veel hoofdkantoren waaronder het hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank. We zouden eigenlijk eerder gaan om de International Highrise Award tentoonstelling te bekijken, maar dat was door corona niet gelukt. In deze podcast leggen we de twee steden naast elkaar. Wat kunnen we van elkaar leren? Wat zijn duidelijke verschillen? Arjan Spoormans gaat erover in gesprek met Jurian Voets en Tim de Bruijn. Deze keer schuift ook Dirk Schennink aan, de laatste persoon van RTM XL die nog niet te horen was. Voor het hoofdonderwerk weer de actueeltjes met dit keer het Rijnhavenpark, bevolkingsgroei, De Maasbode en Pakhuis Santos. Genoeg reden dus weer om aan te schuiven!

Shownotes:

Luister nu via Soundcloud, Spotify of jouw favoriete podcast app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.