RTM XL Podcast aflevering 12, Klimaat en de Stad

Een grote metropool is niet het eerste wat bij veel mensen te binnen schiet als je denkt aan duurzaamheid. Toch is leven in een grote stad in principe heel duurzaam. En het kan nog veel duurzamer door de stad te verbeteren! Wat kan Rotterdam bijdragen aan het beperken van klimaatverandering en een gezondere leefomgeving? Dat bespreken we in deze 12e RTM XL Podcast, over het klimaat en de stad. De vaste kern van Jurian Voets, Tim de Bruijn en Arjan Spoormans gaat in gesprek met RTM XL lid Patrick Bakker die als professional veel met het thema bezig is. Luister nu!

Apple Podcast link: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.