RTM XL Podcast aflevering 11, Van Plan tot Paal

Waarom duurt het zo lang? Er komt nogal wat kijken om een bouwplan van eerste plan tot aan eerste paal te brengen. In deze podcast praten Tim de Bruijn en Arjan Spoormans met Jochem Bus. Jochem is al jaren betrokken bij de ruimtelijke procedures van grote projecten in Rotterdam, zoals De Zalmhaven, de Baantoren en vele andere. Jochem is bovendien ook gewoon groot liefhebber van hoogbouw en grootstedelijke ontwikkeling. En moeten we bang zijn voor de omgevingswet, die mogelijk over een jaar van kracht wordt? Luister nu naar de nieuwste RTM XL podcast.

Apple Podcasts: Luiste hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.