RTM XL Podcast aflevering 10, Rotterdam Wereldstad

Wat is een wereldstad? En is Rotterdam een wereldstad? Onze volgers op sociale media zijn er verdeeld over, en wijzelf eigenlijk ook. Het is maar net hoe je het bekijkt. Maar 1 ding is zeker: Rotterdam voelt in ieder geval soms zeker als een wereldstad. We zijn geen kopie van Manhattan en oh wat zijn we klein, maar stiekem voelt het soms een beetje als New York als je op de Aert van Nesstraat loopt. Misschien is dat wel genoeg om er ook 1 te zijn? Arjan Spoormans, Jurian Voets en Tim de Bruijn gaan erover in gesprek in deze 10e aflevering van de RTM XL Podcast.

Shownotes:

Luister via Soundcloud:

Spotify:

Apple Podcast: Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.