RTM XL Podcast aflevering 9, Hoogbouw in Rotterdam

Al in 1897 werd de bouw begonnen van de eerste Rotterdamse wolkenkrabber, maar pas sinds de jaren 80 van de 20e eeuw is Rotterdam echt met woontorens bezig. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een bredere visie op hoogbouw. Met de herziene Hoogbouwvisie 2019 zijn er 3 zones  in de stad bijgekomen en is er in het centrum ruimte voor hoogbouw tot 250 meter. Emiel Arends, maker van de hoogbouwvisie, neemt Jurian Voets en Arjan Spoormans mee in de lessen die geleerd zijn en geeft een kijkje in de keuken als het gaat om betere Rotterdamse wolkenkrabbers. 

Shownotes:

Apple Podcasts: Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.