RTM XL Podcast aflevering 7, Gezinnen in de Stad

Waarom is het belangrijk dat er voor gezinnen ruimte is in de stad? Hoe kan je met een gezin in de stad goed wonen? En waarom moeten we er extra aandacht voor hebben? In deze podcast bespreken we het met als gast Chantal Mies. Chantal is ervaringsdeskundige met twee tieners die in Blijdorp zijn opgegroeid, en is bovendien werkzaam voor Wonen in Rotterdam. Michel en Tim wonen met hun nog jonge gezin in de stad en weten er dus inmiddels ook wat van. Verder kort aandacht voor actueel nieuws over de Codrico Terrein, RISE en uiteraard weer de Maasbode.

Shownotes:

Luister hier:

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/rtm-xl-podcast/id1515083639?l=en&i=1000502267567

Een gedachte over “RTM XL Podcast aflevering 7, Gezinnen in de Stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.