RTM XL Podcast aflevering 4, Hoogbouw en de Woningnood

RTM XL podcast aflevering 4

Er is een gillend tekort aan woningen in Nederland en dan met name ook in de grote steden. Vaak wordt ook de kaart van hoogbouw getrokken, meestal in de buurt van stations. Dat vinden wij natuurlijk een mooie ontwikkeling. Maar welke rol kan hoogbouw echt spelen in het oplossen van de woningnood? Kan hoogbouw wel betaalbaar zijn voor een grote groep mensen? Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: hoogbouw is niet de enige oplossing, maar kan wel een bijdrage leveren aan de woningnood in verschillende vormen.

Luister nu naar aflevering 4 van de RTM XL Podcast waarin we uitgebreid in gaan op dit onderwerp wat veel stedelingen raakt. En hoor ook welke oplossingen wij nog meer zien. Reageren? Dat kan hier op de website of natuurlijk op onze sociale media Instagram, Twitter en Facebook.

Natuurlijk hebben we ook weer shownotes voor tijdens het luisteren.

Luister via Soundcloud:

Luister via Spotify:

Luister via Apple:

Link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.