De eerste RTM XL Podcast

Er is iets nieuws: de RTM XL Podcast! In de podcast praten Jurian Voets, Tim de Bruijn namens RTM XL en Arjan Spoormans als gespreksleider over onderwerpen rond de stadsontwikkeling van Rotterdam. Elke Podcast zal als aftrap kort enkele actuele thema’s behandelen, om vervolgens door te praten over het hoofdonderwerp. Deze eerste podcast gaat over 12,5 jaar RTM XL, een (hernieuwde) kennismaking!

Voor toekomstige onderwerpen kun je bijvoorbeeld denken aan de verdichting en verdunning in de stadswijken (aflevering 2), het Rotterdam van voor en na het bombardement of de geschiedenis van hoogbouw in Rotterdam en in de wereld. Ook gaan we graag een keer langs bij grote projecten in de stad of praten we met personen die druk werken aan het Rotterdam van de toekomst. Heb je zelf een onderwerp wat wij een keer zouden moeten behandelen? Laat het ons weten!

Je kunt de eerste aflevering nu luisteren via jouw favoriete podcast app. We horen graag wat je er van vindt! Dat kun je hier laten weten en onder de podcast zelf, maar natuurlijk ook op Instagram, Twitter of Facebook. Veel luisterplezier, en vergeet je niet te abonneren zodat je geen aflevering mist!

PS: RTM XL is begonnen in november 2007 en ‘officieel’ in januari 2008 gelanceerd door toenmalig wethouder Hamit Karakus. Tim noemt in de podcast per abuis november 2008 maar dat is dus wel degelijk 2007. Dus ja we zijn 12,5 jaar!

Soundcloud:

Spotify podcasts:

Apple podcasts:

Wacht nog op autorisatie, volgt zsm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.