Upgrade Parkhaven JA

Beeld van de plannen aan de Parkhaven
Beeld van de plannen aan de Parkhaven

Laat je stem horen vóór de upgrade van de Parkhaven!

Het gebied langs de Parkhaven is nu desolaat met veel blik op straat en zeker in de avonduren geen prettige omgeving. Er is wat mooi kijkgroen zonder gebruikswaarde. Hiervoor in de plaats ligt er een plan waar het parkeren van maaiveld verdwijnt, er woningen komen waarvan een deel sociaal en er een mooie groene kade komt langs de Parkhaven met verblijfskwaliteit en terrassen.

Bijna elke bezoeker van Rotterdam komt op deze plek. Met de plannen die er liggen krijgt het gebied een Rotterdam-waardige uitstraling en krijgt Het Park een hoogwaardige verbinding naar het water.

Laat zien dat je gelooft dat veranderingen juist aan onze bijzondere stad kunnen bijdragen. Teken de petitie vóór verandering en vernieuwing! Klik hier om direct naar de petitie te gaan!

 

2 gedachten over “Upgrade Parkhaven JA

  1. Er is geen enkel goed argument om hier niet te bouwen; uitstekende omkadering van het Park dat grenst aan de weg hier. Nu vooral een kansloos stukje stad en je kunt het heel mooi omkaderen met woningen. Goed idee, noodzakelijk en voegt op belangrijke plek binnenstad veel woningen toe. Ja doen dus!

  2. Eens dat dit stukje stad niet het meest leuke/prettige etc. is. Maar suggereren dat het stampvol bouwen zoals het plaatje hierboven suggereert, daar DE oplossing voor is, is sterk overdreven. Dat lijkt me een iets te veel door vastgoedontwikkelaar-belangen gestuurde invulling. Er zijn nog wel meer varianten te verzinnen, denk ik. Ik bedoel: de toegang naar de tunnel overdekken en het park zelf groter maken, is er maar een van. Zo kwalitatief is het Euromastpark op dit moment nu ook weer niet. Of bouwen in de Parkhaven zelf aan en op het water. Dan hebben we èn woningen èn een groter/beter park. Dat lijkt me een echte win-win..! Is die optie ook bekeken?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.