Bouw de Zalmhaventoren!

Zorg jij er met ons voor dat de Zalmhaventoren gebouwd wordt? Teken dan nu onze petitie! In mei komt het bestemmingsplan in de gemeenteraad om het plan mogelijk te maken. (Datum is op moment van schrijven nog niet bekend). Het college van B & W staat vierkant achter de plannen. Maar de tegenstanders stellen uiteraard alles in het werk om de gemeenteraad zand in de ogen te strooien. Voor ons een reden om een petitie op te stellen waarmee voorstanders van het bouwplan hun stem kunnen laten horen! Zo weten de raadsleden dat er naast een groep verontruste omwonenden ook een grote groep voorstanders is, ook onder omwonenden!

Eind 2015 diende RTM XL al een zienswijze in voor het bouwplan. Hierin hebben we uitgebreid onderbouwd waarom we groot voorstander zijn van deze nieuwe parel in de Rotterdamse skyline. Deze onderbouwing kan je hier terug lezen.

 

TEKEN HIER DE PETITIE!

 

Zalmhaventorenmaquette

Gedempte Zalmhaven

Rotterdam2025klein

Een gedachte over “Bouw de Zalmhaventoren!

  1. Elk project dat de stad nieuwe impulsen bezorgt draag ik een warm hart toe. Goed voor de woningdichtheid, het toerisme, economie etc. Waarom niet bouwen? Ik heb begrepen dat alle bezwaren van omwonenden door gedegen en goed onderbouwde onderzoeken onderuit gehaald kunnen worden. STOP de hypocrisie van deze zogenaamde ‘Rotterdammers’ in hun hoogbouwwoning waar ze zo trots op zijn. Laten ze in Spijkenisse aan het water gaan wonen of zoiets. En straks trots tegen iedereen vertellen dat ze naast deze toren wonen of in wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.