4 gedachten over “Exclusief interview RTM XL in AD/RD

  1. Nederland heeft een inhaalslag te maken als het om hoogbouw gaat en daarom is het goed dat Rotterdam die slag kan en zal moeten maken ! Torens die de 150 meter grens eens eindelijk overschrijden en de Zalmhaven- en aanverwante torens moeten de stad het allure geven van het Singapore van de lage landen. Toerisme, wonen, werken en recreatie zijn de nieuwe grondslagen waarop Rotterdam zich kan profileren ten opzichte van andere Nederlandse steden, het is de stad van harte gegund, het komt de leefbaarheid alleen maar ten goede !
    Frans Eekhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.