BRIGHT: een nieuw hoogtepunt voor het Maritiem District

Zoals wij onlangs al wisten te melden is de realisatie van een nieuwe woontoren op de voormalige Domus-locatie weer een stap dichterbij gekomen. Vandaag heeft de ontwikkelaar Stebru bekend gemaakt dat op deze locatie de 70 meter hoge toren BRIGHT ontwikkeld zal worden. De toren omvat naast de in totaal 600 wooneenheden ook 900m2 detailhandel/horeca én een dakterras.

BRIGHT

De toren zal volledig bestaan uit huurwoningen die voor zowel studenten als starters in de markt gezet zullen worden. Stebru wist ons te melden dat vanwege grote interesse vanuit de beleggersmarkt het streven is om al eind 2015 te starten met de bouw van het project. De ontwikkeling van dit soort projecten sluit perfect aan bij de ambitie van de gemeente om het aantal inwoners in het centrum van Rotterdam fors te laten toenemen, we hopen daarom snel met meer nieuws te komen over andere ontwikkelingen die op stapel staan in zowel dit gebied als de rest van het centrum!

BRIGHT

 

 

 

 

Een gedachte over “BRIGHT: een nieuw hoogtepunt voor het Maritiem District

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.