Update De Rotterdam

Update door Tim de Bruijn

Zoals iedereen bekend zal zijn wordt op de Wilhelminapier al een tijdlang gebouwd aan de verticale stad van Rem Koolhaas: De Rotterdam. De massa en schaal van dit gebouw worden steeds meer duidelijk. Het wordt het grootste gebouw in vloeroppervlak van Nederland en met ongeveer 150 meter hoogte ook 1 van de hoogste gebouwen van Nederland. Met de 3 hoogste torens van Nederland als buren is het gebouw in goed gezelschap. Het mooie weer was een goede reden om weer eens een update te gaan maken van dit spraakmakende project. Op dit moment is net begonnen met de zogenoemde highrise, de bovenste 3 blokken. De bouw van deze 3 blokken is wat ons betreft een erg mooi vooruitzicht voor de aanstaande zomer! Hier de foto’s van vrijdag 25 mei:

Muur…

Met de drijvende bollen.

Vanaf de Rijnhavenbrug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.